Tietoa meistä

PERHEYRITYKSEMME

Perheemme juuret vievät Pohjanmaalle ja Karjalaan, josta sukumme on lähtöisin. Vuonna 1983 Leinonen perusti Kultahiekat leirintäalueen Manamansalon kauniiseen saareen.  Meidän omistukseen tämä legendaarinen paikka siirtyi 2001. Ja niin alkoi perheyrityksemme tarina.

Leinosen rakentamat hirsimökkien sisustukset uusittiin täysin ja rannalle rakennettiin uusi hirsimökki 2006 ja kahvioon laajennettiin panoraama lasiterassi sekä peruskorjauksen tarpeessa olleet wc tilat saivat kokonaan uuden ilmeen. Päätimme lähteä kehittämään ja rakentamaan liiketoimintaa niin, että kaikki paikat ovat tip top kunnossa. Halusimme panostaa erityisesti lomalaisten hyvinvointiin.

Lomamökkejä ja tapahtumavieraita

Rakentamisen ohella pääasiallinen panoksemme on ollut liiketoimintamme kehittämisessä. Perinteisten lomamatkailijoiden ohella Lomakylä Kultahiekat palvelee erilaisia tapahtumia sukujuhlista -häihin ja yritystapahtumiin. 

Tarjoamme majoituksen lisäksi virkistävää ohjelmaa luonnossa elämysten ja tapahtumien järjestäjänä. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, emme pelkkää majoitusta. Vastaanotamme kaikki vieraamme henkilökohtaisesti ja tutustutamme heidät mökkeihin ja kerromme lähialueen mielenkiintoisesta historiasta. Näin asiakkaamme saavat kaiken irti rentouttavasta mökkielämyksestään.

Perheyrityksen tulevaisuus? 

Meille on Kultahiekoilla valmistunut 2022 uusin huvilamme. Siinä yhdistyy kaikki oppimamme ja osaamamme ja uskomme, että se tulee olemaan yksi Pohjois-Pohjanmaan viihtyisimmistä hiekkarannalla olevista mansardikattoisista huviloista.

Olemme nyt ja jatkossa suomalainen, rehellinen ja luontoa kunnioittava yritys. Kaiken minkä teemme, teemme kunnolla ja aidosta innostuksesta työtämme kohtaan. 

Laura-mummi leipoo.

Mummi oli aikansa innovoija keksiessään uusia reseptejä ja valmistaessaan hyvää ruokaa sekä kahvileipiä, aiomme jatkaa samalla polulla. Tavoitteemme on tarjota kestävää suomalaista matkailua ja pitää tasoa yllä sekä valmistaa maukasta lähiruokaa.

Seuraava sukupolvi on jo käynyt meitä silloin tällöin auttelemassa, joten tulevaisuus on lupaava!

Sinä huilaat, me hoidamme!

Toivotamme Sinut lämpimästi viihtymään kanssamme,
Miia ja Maija Hämäläinen 

Yhteystiedot:

Lomakylä Kultahiekat